Eenvoudige tot complexe upgrades

Tijdens het gebruik van een jacht ontstaat er bij eigenaren soms de vraag naar een upgrade van de technische systemen, zodat het comfort of de uitrusting wordt verbeterd.

JSF jachtservice informeert en adviseert

Zo wil men aan boord bijvoorbeeld ook de Nespresso of de magnetron gebruiken. Meer comfort kan echter ook bereikt worden in de vorm van het plaatsten van camera’s, waardoor het manoeuvreren en afmeren vergemakkelijkt wordt. Daarnaast zijn er tegenwoordig diverse andere producten op de markt die het comfort aan boord en het vaargenot vergroten.

JSF jachtservice verhoogt naar wens de capaciteit van de systemen aan boord en heeft daarbij de beschikking over een breed scala aan kwaliteitsproducten.

JSF jachtservice informeert en adviseert jachteigenaren over de producten die het beste aansluiten bij de persoonlijke wensen en installeert deze tegen concurrerende prijzen. Door het erkende dealerschap dat JSF jachtservice heeft met diverse kwaliteitsmerken worden bovendien de best mogelijke producten geleverd met bijbehorende service.

jsf-upgrade-02