Referenties

Selene Yachts

Opdracht: Upgrade en after sales

JET tern Marine in China is de bouwer van deze statige trawler jachten die worden gebouwd in een lengterange van 48 tot 126 voet. De jachten worden geleverd over de hele wereld en staan bekend vanwege de robuuste kwaliteit en zeer goede vaareigenschappen. JSF yachtservice is officieel partner van Selene Yachts Northern Europe en zorgt voor een goed verloop van de technische oplevering van de jachten aan de klanten en voert service en garantiewerkzaamheden uit. Er worden echter ook diverse upgrades uitgevoerd aan de bestaande technische systemen van de jachten.

NEDyacht

Opdracht: Upgrade en after sales

Wat meteen opvalt aan de NED 70 van Ned Yacht, is de lengte/breedte verhouding van 4:1 waarbij de slanke vorm nog eens extra geaccentueerd wordt door de terugvallende ramen en de knik in de relingscepters voorbij de opbouw. Het motorjacht is door Vripack ontworpen volgens het LDL-principe waarbij niet zozeer het volume als wel een efficiënt lijnenspel centraal staat. JSF yachtservice is verantwoordelijk voor de installatie van de technische systemen en het project management tijdens de bouw. Door de grote ervaring in het uitvoeren van after sales- en garantiewerkzaamheden aan jachten koos ook NEDyacht voor JSF yachtservice als exclusief partner.

NYX 56

Opdracht: Upgrade

De NYX 56′ is een bijzonder motorjacht De aluminium monohull die uitloopt in een trimaran is uniek. Met een topsnelheid van zeventig kilometer per uur zou de NYX niet misstaan in een James Bond-film. Uit proeven blijkt dat de NYX bij een snelheid van 27 knopen golven van anderhalve meter makkelijk weerstaat. JSF yachtbuilders heeft diverse upgrades uitgevoerd aan de bestaande installaties aan boord van de NYX 56.

Diverse particulieren

Opdracht: Upgrade en storingswerkzaamheden

Al sinds 2006 komt JSF yachtservice aan boord van schepen en jachten van diverse lengten en soorten om storingen en problemen aan de technische installaties te verhelpen. Een storing aan een is vervelend en komt altijd ongepast. Vaak ontstaan er problemen met de elektrische installatie, de generatoren of de verwarmingsinstallatie. JSF jachtservice lost problemen waar mogelijk direct op. Een jachteigenaar wil immers snel worden geholpen en wil niet wachten op een monteur die in de loop van de week nog wel even tijd heeft.