MTB fourzero Wheelhouse succesvol opgeleverd

By JSF yachtservice on June 26, 2017 in JSF Nieuws
0

Na geslaagde proefvaarten is de eerste MTB fourzero Wheelhouse van Breedendam Yachts succesvol opgeleverd en overhandigd aan de enthousiaste nieuwe eigenaar. De 13.37 meter lange MTB fourzero Wheelhouse is geheel gebouwd van aluminium en combineert de nieuwste technologieën met een stijlvol interieur. Het retroklassieke jacht in ontworpen door Guido de Groot Design en gebouwd door JSF Yachtbuilders.

MTB fourzero cablemanagement
MTB fourzero cablemanagement

Het vlaggenschip van de werf uit Leeuwarden beschikt op verzoek van de eigenaar over verschillende unieke features waaronder een uitgebreide duikuitrusting en een gecombineerde hydraulische zwemladder/passerelle.

De MTB fourzero Wheelhouse is uitgerust met twee Volvo IPS600 waarmee een topsnelheid van 35 knopen kan worden bereikt. Door de installatie van zowel airconditioning als centrale verwarming kan de nieuwe eigenaar altijd kiezen tussen het gebruik in het Caribisch gebied of in de Noord-Europese wateren. Bovendien kan het jacht droogvallen waardoor de Waddeneilanden en andere ondiepe regio’s bevaren kunnen worden.

De praktische indeling van de MTB fourzero Wheelhouse biedt plaats aan vier personen en beschikt onder andere over een volledig uitgeruste kombuis, een dinette, een ruime stuursalon en een aparte doucheruimte. Het interieur is geheel afgewerkt in teakhout en ademt een ontspannen sfeer in een moderne stijl die past bij de tijdloze lijnen van het jacht.

About the Author

JSF yachtserviceView all posts by JSF yachtservice